آبادان؛
کشت جو در مناطق مستعد آبادان
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازآبادان؛شهیب زاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبادان گفت: برای اولین بار در شهرستان در سطح 35 هکتار، گیاه زراعی جو کاشت شده که در حال حاضر از رشد مناسبی برخوردار است.

ناجی شهیب‌زاده  افزود: چنانچه شرایط برداشت فراهم شود محصول به شکل بذر و در غیر این صورت عمدتا به صورت علوفه برداشت خواهد شد.

وی گفت: مدیریت جهاد کشاورزی آبادان با استفاده از توان فنی کار‌شناسان اقدام به شناسایی زمین‌های زراعی مستعد برای کشت جو کرده و پس از بررسی‌های کار‌شناسی در مناطق عمرانی KQ4 و KQ5 در مجموع 35 هکتار زیرکشت رفته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبادان افزود: بذر این گیاه زراعی با همکاری موسسه جهاد نصر در طرح مقام معظم رهبری تهیه شد و کشت تحت نظر کار‌شناسان مدیریت جهاد کشاورزی آبادان صورت گرفت.

شهیب‌زاده در پایان پیش‌بینی کرد: تا قبل از پایان تاریخ کاشت حدود 50 هکتار زیر کشت جو برود.

انتهای پیام/