ضد و نقيض براى فرار از پخش حواشی/ واقعيت داستان چه بود؟
به گزارش خبرنگار توپ و تور گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، صبح امروز خبرى در برخى رسانه ها منتشر شد مبنى بر اينكه عوامل یک برنامه تخصصی والیبال که به تازگی از شبکه شما پخش می‌شود کاپیتان تیم ملی را تهدید کردند.  

اين رسانه ها عنوان كرده بودند كه عوامل این برنامه در پایان نیم فصل اول رقابت‌های لیگ برتر والیبال باشگاه‌های کشور از سعید معروف، کاپیتان تیم ملی و پیکان، دعوت کردند تا در برنامه حضور پیدا کند، اما اين بازيكن درخواست آنها را رد کرد.

رد کردن پیشنهاد عوامل این برنامه موجب ناراحتی آنها شد و به گوش کاپیتان تیم ملی رساندند که اگر در برنامه حضور پیدا نکند عکس‌ها و فیلم‌هایی را که از وی دارند و حاشیه‌ها و درگیری‌هایی که در لیگ داشته است روی آنتن خواهند برد.  

در پی انتشار اين خبر، يكى از عوامل اين برنامه تلويزيونى در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: پس از بازي پيکان و سرمايه،  خبرنگار ما در مصاحبه با حاتمي، رئيس کميته داوران و  در خشنده مسئول ليگ، در خصوص فحاشي و  اعتراضات معروف سوالاتي را پرسيد که آنها هم خواستند تا ما فيلم اين اعتراضات و بداخلاقي ها را در اختيارشان قرار دهيم که اين موضوع به گوش  معروف رسيد. بلافاصله مسئولان پيکان در تماس با برنامه  خواستار جلوگيري از پخش اين تصاوير شدند که تهيه کننده برنامه هم اعلام کردند اگر معروف مي خواهد از خود در مقابل اين برخوردها دفاع کند برنامه اين فرصت را به وی مي دهد.  
وى ادامه داد: از آنجايي كه خود معروف مي دانست که اقدامش قابل دفاع نيست در گفتگو با برخى سايت ها اين مسائل را مطرح كرد  که 180 درجه با واقعيت در تضاد است. تاکنون هم چندين نفر با واسطه خواستار جلوگيري از پخش اين گزارش شده اند.

انتهاى پيام/