مشهد؛
تخفیفات 30 درصدی در فروشگاه‌های شهرما
تخفیفات 30 درصدی در فروشگاه‌های شهرمابه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری مشهد امروز با اعلام این خبر گفت: شهروندان می‌توانند کلیه اقلام مصرفی خود را به غیر از روغن، برنج، لبنیات و قند و شکر با 30 درصد تخفیف از فروشگاه‌های شهرما تهیه کنند.
احمد محبی افزود : طبق هماهنگی های انجام شده چهار قلم میوه سیب درختی، پرتقال، انار و کیوی و آجیل به طور مستقیم از تولید کننده تهیه و در تمامی بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری مشهد عرضه می‌شود و دیگر اقلام میوه نیز با کاهش 5تا10 درصدی سود فروش و با کمتر از 10 درصد سود در بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری مشهد به فروش خواهد رسید.

مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری خاطر نشان کرد: این جشنواره از 27آذر  الی 30 آذر‌ماه به مدت 4 روز برگزار می‌شود.
انتهای پیام// ف ح