اهواز؛
واژگونی یک مینی بوس ومصدومیت 9 دانش آموز دختر
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، شهریار میرخشتی ،رئیس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی استان خوزستان گفت: یک مینی‌بوس که سرویس مدارس دخترانه بود، در روستای لاکم دچار حادثه سرنگونی شد و بر اثر این حادثه 9 دختر دانش‌آموز دبیرستانی دچار مصدومیت شدند.

وی اظهار کرد: یک مینی‌بوس که سرویس مدارس دخترانه بود، در روستای لاکم دچار حادثه سرنگونی شد.

میر خشتی با تأکید بر اینکه این سانحه در مسافت 20 کیلومتری شهرستان باغملک صورت گرفت، ادامه داد: در این سانحه واژگونی، 9 دانش‌آموز دختر دبیرستانی دچار مصدومیت و جراحت شدند.

رئیس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی خوزستان گفت: پس از ایجاد این سانحه واژگونی مینی‌بوس، آمبولانس‌های پایگاه جاده‌ای هپرو و پایگاه شهری باغملک به محل حادثه عازم شدند.

وی افزود: مصدومان حادثه توسط آمبولانس‌ها عازم شده، به بیمارستان شهید طباطبایی برای انجام مراحل مداوات منتقل شدند.

انتهای پیام/م