معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛
تصویب یک لایحه برای جلوگیری از فروش پایان‌نامه کافی نیست
وحید احمدی معاون پژوهشی وزارت علوم تخقیقات،فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: بررسی لایحه مقابله با پایان‌نامه‌فروشی در دستور کار کمیسیون آموزش قرار گرفت است و برای برخورد با دانشجو و استاد خاطی آیین‌نامه‌ای را به دانشگاه‌ها ابلاغ کردیم. 

وی ادامه داد: یکی از ملاک های اصلی ما برای پایان نامه ها این است که اینها را ما ماموریت گرا کنیم تا تخلفاتی نظیر کپی سازی و یا مشابهت‌های این مورد صورت نگیرد.

معاون پژوهشی وزارت علوم بیان کرد: برنامه هایی که ما با دانشگاه ها و معاونت های پژوهشی داشتیم تاکید ما بر این بود تا با برخورد با این دست موارد آنها را با جدیت گزارش و کنترل کنند.

احمدی تصریح کرد: با ورود طرح های پژوهشی مانند صنعت، نفت و وزارت دفاع داریم قصد ما بر این است که پایان نامه های این طرح ها را به سمت تقاضا محور شدن سوق دهیم.

وی افزود: با مکاتباتی که انجام دادیم قرار شد پایان نامه های این مراکز ثبت شوند تا مشابهاتی نظیر تخلف صورت نگیرد و صرفا تصویب لایحه برای این موضوع کافی نیست و باید مجموعه‌ای از راه‌کارها برای جلوگیری از این اتفاقات در نظر گرفته شود.

معاون پژوهشی وزارت علوم تاکید کرد: باید در کل این پایان‌نامه ها هم از لحاظ نرم افزاری و هم از هر لحاظ باید خلع قانونی شوند و ما این آیین نامه ها رو هم به دانشگاه ابلاغ کردیم که اجرایی شوند تا این تخلفات کمتر صورت بگیرد.

انتهای پیام/