مشهد؛
آسیب شناسی احتمال بروز خطر را کم می کند
آسیب شناسی احتمال بروز خطر را کم می کندبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، قاضی هادی شریعت‌یار در نخستین همایش ایمنی و استاندارد آسانسور و پله برقی در مشهد، افزود: استفاده از آسانسور افزایش یافته و باید نسبت به استانداردها و آموزش‌های آن هم توجه داشته باشیم.

شریعت یار افزود: بسیاری از آسیب‌دیدگان حوادث آسانسور نصابان آن هستند و علت آن عدم تخصص و توجه به مسائل ایمنی بوده است.

او در ادامه اظهار کرد: سندیکای آسانسور و پله برقی باید اقدام ویژه‌ای نسبت به موضوعات آموزش، استفاده درست، بازرسی و نظارت داشته باشد و اطلاع‌رسانی خوبی در حوزه‌های عادی ویژه عموم و تخصّصی ویژه نصّابان داشته باشند.

معاون اجرایی و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی مشهد تصریح کرد: باید در این خصوص آسیب شناسی صورت پذیرد و عمده حوادث در نوع و گروه سنی شناسایی و نسبت به موضوع ایمنی توجه شود.

شریعت یار تأکید بر توجه ویژه‌ به موضوعات ایمنی و استاندارد تصریح کرد: دستگاه قضایی با تمامی متخلفان در حوزه‌های مختلف برخورد می کند و قراردادها باید توسط یک فرد حقوقی تنظیم شود تا در آن دچار مشکل نشویم.

در ادامه این همایش، عضو شورای اسلامی شهر مشهد، این شهر را پیشانی جمهوری اسلامی دانست و افزود: مشهد در کمتر از یک ماه آینده به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی می‌شود این اتفاق هر ۱۱ سال یکبار صورت می گیرد، در سال ۲۰۰۶ اصفهان بوده و پس از سال ۲۰۱۷ هم در سال ۲۰۲۸ خواهیم داشت.

سیدجلال فیاضی افزود: براساس چشم‌انداز ۲۰ ساله مشهد در سال ۱۴۰۴ حدود ۴۰ میلیون زائر دارد که ۸ میلیون آنان خارجی هستند، مراکز تجاری پر از پله برقی و آسانسور هستند و اکثر مردم از آن‌ها استفاده می‌کنند و باید نسبت به موضوع استاندارد و ایمنی این وسایل توجه داشته باشیم.

او خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین ویژگی‌های مشهد ۲۰۱۷ بحث ایمنی است و در این سال کنفرانس جهانی جامعه ایمن برگزار می‌شود، پیشنهاد می‌کنم که بخشی از آن به موضوع ایمنی آسانسور و پله برقی پرداخته شود.

عضو شورای اسلامی شهر مشهدبا بیان اینکه این شورا به دنبال لایحه‌ای در بحث استاندارد آسانسورها و پله‌های برقی‌ای است، گفت: این وسایل در مکان‌ها و معابر عمومی شهر مشهد باید مورد توجه ایمنی قرار گیرد تا شاهد حوادث تلخی برای استفاده‌کنندگان از آن‌ها نباشیم.

فیاضی افزود: حوادث ثبت شده با موضوع آسانسور در مشهد از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۲۱۰۰ مورد بوده است و نسبت به سال گذشته رشدی ۲۵ درصدی داشته، در بحث پله برقی‌ها هم ۶ مورد حادقه تلخ داشتیم که یکی از آن‌ها جراحت شدید ۱۵ کودک در پله برقی ابتدای بولوار سجاد مشهد بوده است.

او در پایان خاطر نشان کرد: باید در آستانه رویداد مشهد ۲۰۱۷ کاری کنیم که شهری ایمن و سالم را در همه جهات معرفی کنیم که یکی از آن‌ها استانداردهای آسانسورها، پله‌برقی‌ها و بالابرها هستند.

انتهای پیام// ف ح