لرستان؛
صدورمجوز پرورش ماهی در سد حوضیان الیگودرز
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ مهرداد فتحی بیرانوند افزود: براساس یک نظام‎ نامه ابلاغ شده از سوی سازمان محیط زیست، وزارتخانه ‎های نیرو و جهاد کشاورزی در سال 1391 به دستگاه ‎ها دستور داده است در صورت لزوم در سدهایی با مصارف کشاورزی و بدون مصرف آشامیدنی مطالعات لازم برای پرورش آبزیان انجام شود.
وی اضافه کرد: امور آب منطقه‎ ای و شیلات استان لرستان در همین راستا مجوز پرورش ماهی در قفس در سد حوضیان را صادر کرده ‎اند.
فتحی ‎بیرانوند طرح پرورش ماهی در قفس را مخصوص سدهایی دانست که برای آشامیدن نیستند و افزود: با توجه به اینکه سد حوضیان برای آشامیدن در نظر گرفته نشده است، پس مانعی برای ادامه فعالیت‎ های آبزی‎ پروری در آن نیست.
وی گفت: هم اکنون در رابطه با این طرح ارزیابی ‎های لازم انجام و نتیجه آن برای صدور مجوزهای لازم ارائه شده است.
شهرستان الیگودرز در شرق استان لرستان و در 160 کیلومتری خرم آباد قرار دارد.
انتهای پیام/ا