بجنورد؛
پیش بینی افزایش 10 درصدی تولید زعفران

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی

با اشاره به پیش بینی تولید سه و نیم تن تولید زعفران در استان گفت : با توجه به تغذیه مطلوب، بارش ها و شرایط دمایی مناسب افزایش تولید زعفران در استان پیش بینی می شود.

محمدعلی شریکیان سطح زیر کشت مزارع زعفران در استان را هزار و 238 هکتار علام کرد و افزود : از این سطح 780 هکتار بارده است که تولیدی برابر با سه و دو دهم تن دارد و از نظر سطح زیر کشت، خراسان شمالی بعد از خراسان رضوی و جنوبی رتبه سوم را داراست.

وی تصریح کرد : شهرستان فاروج از لحاظ کشت و تولید با میانگین عملکرد 4 کیلوگرم در هکتار حائز رتبه اول و شهرستان اسفراین و شیروان در جایگاه بعدی هستند.

وی همچنین به افزایش 600 هکتاری سطح کاشت زعفران اشاره و اظهار کرد : شرایط مناسب اقلیمی، سازگاری، کاهش منابع آبی، عملکرد و درآمد اقتصادی مناسب و سهولت در نگهداری عوامل مهم توسعه این محصول صادراتی است.

گفتنی است :استان 344 هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد که از این سطح افزون بر 40 هزار هکتار باغ و مابقی زراعی است.

انتهای پیام/ط