تیم والیبال پارسه تهران در نخستین دیدار هفته هفتم لیگ برتر والیبال مردان ایران مقابل خاتم اردکان متحمل شکست شد.
در نخستین دیدار این هفته از مسابقات تیم والیبال پارسه تهران، پذیرای خاتم اردکان بود که در پایان با نتیجه 3 بر یک مغلوب میهمان خود شد.
اردکانیها که هفته گذشته مقابل تیم والیبال بانک سرمایه ضمن ارائه یک بازی تماشایی با نتیجه 3 بر 2 مغلوب شده بودند، در این دیدار هم نمایش خوب و منسجمی مقابل دیگر تیم تهرانی مسابقات داشتند .در ست اول این دیدار در حالی که دو تیم نمایشی پایاپای داشتند تیم پارسه 27 بر 25 به پیروزی رسید.
ست دوم و سوم این مسابقه از همان ابتدا با عملکرد بهتر تیم اردکان پیگیری شد و در نهایت هم به دو نتیجه 25 بر 18 و 25 بر 19 به سود اردکانی ها خاتمه یافت. در ست چهارم هم مانند دو ست پیشین شاگردان میرحسینی در تیم اردکان بودند که موفق شدند شاگردان نفرزاده را 25 بر 22 مغلوب کرده و به برتری 3 بر یک در مجموع این دیدار دست پیدا کنند.
دیگر دیدارهای هفته هفتم لیگ برتر والیبال ایران از ساعت 17 آغاز شده است و آخرین مسابقه هفته هفتم را هر دو تیم سایپا و کاله از ساعت 17:30 در خانه والیبال برگزار خواهند کرد.
انتهای پیام/