همدان؛
تجمع بزرگ عزاداران همدانی در اربعین حسینی
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ جواد حیدری راد با تشریح برنامه‌های اربعین حسینی اظهار داشت: همزمان با دیگر شهرهای استان، مراسم تجمع بزرگ عزاداران همدان در روز اربعین برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اقامه نماز ظهر روز اربعین در مسجد جامعه شهر همدان افزود: مراسم عزاداری روز اربعین از ساعت 9 صبح با حضور گسترده هیئت‌های مذهبی و اقشار مختلف مردم آغاز شده و تا ساعت 11:30 صبح ادامه می‌یابد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان گفت: باتوجه به ضرورت برگزاری چنین برنامه‌هایی، مراسم تجمع عزاداران حسینی در تاسوعا، عاشورا و اربعین حسینی برنامه‌ریزی شده است.

وی با قدردانی از مردم همدان برای حضور در این برنامه اظهار داشت: سال گذشته علیرغم بارش شدید باران، عزاداران حسینی با حضور در میدان امام حسین(ع)  تا انتها در این برنامه شرکت داشتند.

حیدری تصریح کرد: چند سالی است که اجرای برنامه متمرکز عزاداری را آغاز کرده‌ایم و هرسال توانسته‌ایم تجربیات ارزشمند و خوبی را به دست آوریم.

وی با اشاره به حضور زائران اربعین حسینی در استان نیز بیان کرد: در شهرستان همدان 11 ایستگاه صلواتی، شامل 9 ایستگاه در همدان، جورقان و مریانج و دو ایستگاه در قهاوند فعال هستند که علاوه بر پذیرایی و اسکان، متناسب با وظایفشان خدمات فرهنگی نیز به زائران ارائه می‌دهند.

رئیستجمع بزرگ عزاداران همدانی در اربعین حسینی تبلیغات اسلامی همدان اظهار داشت: سال گذشته زائران 19 استان معادل 2 میلیون نفر از استان همدان برای شرکت در اربعین حسینی عبور کردند و 50 هزار نفر نیز مورد پذیرایی مردم ولایت مدار همدان قرار گرفتند.

انتهای پیام/ د