بیرجند؛
کشتن سگ های ولگرد غیر قانونی است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بیرجند ؛مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: طبق قانون جدید سگ های ولگرد در سطح شهر باید زنده گرفته و در مراکز نگه داری زیر نظر، شهرداری،دامپزشکی و شبکه ی بهداشت و درمان نگه داری شوند.

دکتر رفیعی پور افزود:در یک ماه گذشته برای اولین بار در سطح کشور،زمینی برای ساخت مرکز نگه داری از سگ های ولگرد به انجمن حمایت از حیوانات واگذار شده است.

وی گفت: در طرح زنده گیری سگ های ولگرد،سگ ها در دو گروه مفید و غیر مفید تقسیم می شوند، سگ های مفید از نظر سن و سلامت فروخته شده و سگ های غیر مفید عقیم سازی می شوند.

مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی افزود: بسیاری از بیماری های مشترک بین انسان و دام واکسن و درمانی ندارند و باید پیشگیری شوند که بهترین راه واکسیناسیون دام ها و مراقب از آن ها است.

دکتر رفیعی پور درپایان گفت: میزان بیمه دام ها در استان قابل قبول نبوده و باید روی آن کار شود.

انتهای پیام/غ