شیراز؛
آغاز کشت کلزا در مزارع استان فارس
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ مجید اختری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز گفت: محصولات کلزای کشاورزانی که در کاشت  دانه روغنی با ارزش فعالیت دارند به صورت رایگان بیمه می‌ شود و بذر اصلاح شده در اختیار آنان قرار می گیرد.
اختری با اشاره به اینکه در حال حاضر به دلیل خشکسالی ‌های اخیر الگوی کشت تغییر کرده است، افزود: کشت کلزا در خود کفایی کشور و تولید روغن اثرگذار است و می‌توان سالانه از خروج میلیارد‌ ها دلار ارز از کشور جلوگیری کرد.
وی خاطرنشان کرد: از 15 هزار هکتار کلزا که در استان فارس کشت می ‌شود، بالغ بر 750  هکتار آن در شیراز و از هر هکتار 2.5 تن دانه روغنی برداشت می ‌شود.
وی از کشت 350 هکتاری گیاهان دارویی در شیراز خبر داد و افزود: توسعه کشت گیاهان دارویی از اقداماتی است که با هدف بهبود معیشت کشاورزان خسارت دیده از خشکسالی ‌های اخیر در این شهرستان انجام شده است و  برای اجرای این طرح مهم 20 گونه گیاه دارویی به صورت نشا و یا کاشت مستقیم بذر در اختیار کشاورزان قرار داده شده است.
وی بیان کرد: 20 تا 30 درصد کشاورزان با استفاده از تسهیلات موفق شده‌ اند مزارع خود را تحت آبیاری نوین قرار دهند و محصولات خود را به بهترین روش آبیاری کنند.
انتهای پیام/ر