سرمربی تیم بسکتبال a.s شیراز:
باشگاه پول تزریق کند،بازیکنان خارجی می گیریم
پول تزریق کنند بازیکنان خارجی را جذب می کنیمدوانی زاده سرمربی تیم بسکتبال لوله a.s شیراز در گفتگو با خبرنگار حوزه توپ و تور باشگاه خبرنگاران جوان گفت:حدود 5 سال از لیگ برتر بسکتبال دور بودیم و در این فصل به علت کمبود بودجه،با بازیکنان بومی پا به میدان گذاشتیم و فکر می کنم تا اینجای کار توانستیم خوب بدرخشیم.

وی افزود:در حال حاضر تیم ما تنها بازیکنان بومی را در اختیار دارد و هر زمان که باشگاه لوله a.s شیراز بودجه به ما بدهد دو بازیکن خارجی خود را جذب می کنیم.
 
سرمربی تیم لوله a.s شیراز عنوان کرد:از عملکرد شاگردانم راضی هستم زیرا در این مدت کوتاه و تمرینات توانستند پایاپای برابر حریفان خود رقابت کنند و با اختلاف کم نتیجه را واگذار کنند.

دوانی زاده درباره بازی هفته سوم خود برابر شهرداری کاشان بیان کرد:بازی بعدی ما مقابل تیم شهرداری کاشان خواهد بود و این تیم همانند ما در ترکیب خود بازیکنان بومی نیز دارد و امیدوارم بتوانیم مقابل این تیم بهترین عملکرد را از خود نشان دهیم.

انتهای پیام/