یاسوج؛
اجرای طرح "نیک" با مشارکت بهزیستی در کشور
به  گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ مدیر یاوران نماز ستاد اقامه نماز کشور در حاشیه ی دیدار معاون فرهنگ،آموزش و پژوهش ستاد اقامه ی نماز کشور در جمع ائمه ی جماعات و یاوران نماز استان در یاسوج گفت: طرح نیک ( نماز یاوران کوچک) با مشارکت بهزیستی برای آشنایی نونهالان و خردسالان با نماز در دو هزار و 20مهد کودک کشور اجرا می شود .

سعید فیاضی بابیان اینکه برای اجرای این طرح مربیان مهدها آموزش های لازم را فرا می گیرند افزود: کاهش آسیب های اجتماعی در پرتو فعالیت های دینی و آشنا سازی با آثار و برکات این فریضه ی واجب دینی به عنوان مطالبه ی رهبر معظم انقلاب اسلامی از اهداف این طرح است.

در این دیدار منصور سِرگَزی معاون فرهنگی ستاد اقامه ی نماز کشور با بیان اینکه نماز عنصر تاثیر گذار در پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی است گفت:در این خصوص برنامه های آموزشی و تحقیقی متنوعی اجرا می شود و به این منظور 18آذر ماه اجلاسیه ی سراسری در کرج برگزار می شود.

در این دیدار شرکت کنندگان چگونگی تحقق برنامه های ستاد را در قالب برنامه ای پرسشی بررسی کردند.


انتهای پیام/ش