شیراز؛
500 هزار دانش ‌آموز بسیجی در فارس
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ سجاد توکل رئیس سازمان بسیج دانش‌ آموزی استان فارس گفت: راه‌ اندازی مساجد دانش‌ آموزی از ابتکارات سازمان بسیج دانش‌ آموزی فارس در کشور است و بر این باوریم که بین منزل و مسجد باید ارتباطی مستحکم برقرار شود.
توکل افزود: در سالیان گذشته فرماندهان پایگاه‌ های دانش‌ آموزی از مدیران و معاونان مدارس انتخاب می‌ شدند اما در طرحی با توجه به نقش مهم نوجوانان و جوانان در دفاع مقدس و همچنین لبیک به امام (ره) در دوران انقلاب فرماندهان پایگاه‌ های مقاومت دانش‌آموزی به دانش آموزان سپرده شد.
وی ادامه داد: بعد از اجرای این طرح به مدت سه سال امسال به عنوان طرح یاوران ولایت توسط سازمان بسیج دانش‌آموزی در تمام کشور اجرایی شد و در موضوع اعتمادی سازی به جوانان دانش آموز امسال نیز همانند سال گذشته سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه به جوانان اختصاص یافت.
وی تصریح کرد: همچنین به منظور تشویق مدیران مدارس 600 نفر از مدیران خواهر و بردار مدارس استان فارس به اردوی راهیان نور اعزام می‌شوند.
رئیس سازمان بسیج دانش آموزی استان فارس همچنین به برنامه‌ های این سازمان در هفته بسیج دانش‌آموزی اشاره کرد و گفت: در این هفته بیش از 250 برنامه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی پیش‌بینی شده و صبح فردا سه شنبه 11 آبان ماه 95 نیز دیدار با آیت‌ الله ایمانی نماینده ولی فقیه در فارس با حضور فرمانده سپاه فجر، مدیرکل آموزش و پروش استان و مسئولان بسیج دانش‌ آموزی برگزار می‌ شود.
توکل تصریح کرد: برنامه اصلی هفته بسیج دانش‌آموزی برگزاری روز 13 آبان است که باشکوه‌ تر از گذشته در نقاط مختلف استان و میدان دانشجوی شیراز به صورت تجمع دانش‌ آموزی برگزار می‌ شود.
انتهای پیام/ر