گیلان؛
اعزام 350 دانش آموز پسر رشتی به مناطق جنگی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛

جانشین فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت گفت : در مرحله سوم اعزام دانش آموزان به مناطق جنگی در سال جدید تحصیلی، 350 دانش آموز پسر در قالب 8 اتوبوس به مناطق جنگی غرب کشور اعزام شدند.

سرهنگ پرویز پورعلیجان افزود: این تعداد دانش آموز به مدت سه روز از مناطق جنگی کرمانشاه، قصرشیرین، منطقه عملیاتی مرصاد و بازی دراز بازدید می کنند. وی گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، آمادگی دفاعی دانش‌آموزان برای مقابله با جنگ نرم دشمن از اهداف اصلی اعزام کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی به مناطق عملیاتی دوران دفاع ‌مقدس است.

پورعلیجان افزود: اعزام دانش‌آموزان به مناطق جنگی برای مقابله با توطئه‌های فرهنگی دشمنان نظام اسلامی و یکی از برنامه‌های فرهنگی عمیق و تأثیر‌گذار است.

جانشین فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت گفت: اردوهای راهیان نور نقش به سزایی در آشنایی نسل‌های سوم و چهارم انقلاب اسلامی با فرهنگ و تفکر بسیجی، مفاهیم ارزشمند ایثار، شجاعت و فداکاری دارد.

گفتنی است تا پایان سال 1400 نفر دیگر به مناطق جنگی اعزام می شوند.

انتهای پیام/م