ساری،
هزار و 200 نانوایی در انتظار درجه بندی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سید محمد جعفری، مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ کشور با بیان اینکه هزار و 200 نانوایی دیگرنیز درجه ‌بندی خواهند شد، گفت: از چهار هزار و ۲۰۰ واحد خبازی استان تاکنون 3 هزار و ۲۰۰ واحد درجه‌ بندی شدند.

جعفری افزود: ۳۸ واحد خبازی جهت دریافت تسهیلات برای بهسازی به بانک معرفی‌ شدند که تاکنون حدود ۵۰ درصد از این تسهیلات را دریافت کردند.

وی خواستار اعطای تسهیلات بیشتر به واحدهای خبازی شد و گفت: در خصوص آموزش نانوایان به علت اتمام قرارداد شرکت بازرگانی دولتی ایران با سازمان فنی و حرفه‌ ای کشور همچنان مشکل وجود دارد، اما با هماهنگی با اداره کل فنی و حرفه‌ای استان مازندران مقرر شد این مشکل با همکاری اتحادیه خبازان به‌صورت استانی مرتفع شود.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ کشور به موضوع درجه‌ بندی کارخانجات آرد استان پرداخت و افزود: کارخانجات آرد مازندران در مقایسه با میانگین کشوری وضعیت خوبی دارند.

انتهای پیام/