«متولد 65» در پردیس چارسو به نمایش درآمد
متولد 65به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مراسم اکران خصوصی «متولد 65» در پردیس چارسو با حضور برخی از سینماگران و با اجرای علی ضیاء برگزار شد.

در ابتدا محمد مهدی عسگرپور تهیه کننده فیلم ضمن خوش آمدگویی به حاضران گفت: از همه عزیزانی که در ساخت این فیلم مشارکت جدی داشتند، قدردانی می کنم.

وی افزود: ساخت فیلم در کشور ما بخصوص فیلم اول واقعا نسبت به دیگر کشورها دشوارتر خواهد بود.

عسگرپور ادامه داد: موضوع این فیلم پرداختن به نسلی است که صحبت کردن در مورد آن بسیار سخت است و فکر می‌کنم نسل قبلی که می‌توانست راه گشای این نسل باشد به وظیفه خود به خوبی عمل نکرد و به نحوی بدهکار شد.

در ادامه مجید توکلی کارگردان «متولد 65» بیان کرد:ساخت این فیلم بدون مشارکت گروه عزیز و یکدست ما شکل نمی‌گرفت. از طرفی ضعف‌های کارگردانی من را عسگرپور و مسعود سلامی پوشاندند.

وی افزود: ساخت این فیلم به عنوان تجربه اول مانند دانشگاه بود و واقعا از آن درس‌های فراوانی گرفتم.

این کارگردان ادامه داد: از بازیگران فیلم که با بداخلاقی‌ها و تند خویی‌های من کنار آمدند و تحمل کردند و پای فیلم ایستادند، قدردانی می‌کنم.

در ادامه آنا نعمتی اظهار داشت: از همکاری با عسگرپور و توکلی خوشحالم و از آنها تشکر و قدردانی می‌کنم. حضور من در این فیلم بسیار اتفاقی و شنیدنی است اما در کل اتفاق خوبی رقم خورد.

وی ادامه داد: این فیلم برای همه خانواده‌ها بخصوص آنهایی که جوان‌های دهه شصت و هفتاد دارند، بسیار مناسب است و دغدغه‌های خود را می‌بینند امیدوارم روی همه تاثیر بگذارد و حمایت‌های بیشتری در خصوص ساخت اینگونه سوژه‌ها و فیلم‌ها صورت بگیرد.
 
در این مراسم سینماگرانی چون منصور لشکری قوچانی، مرجانه گلچین، مرتضی رزاق کریمی، سام نوری، امین تارخ و... حضور داشتند.



انتهای پیام/