مفتی مصری: شراب، وضو را باطل نمی‌کند!
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم،  "علی جمعه" -- مفتی پیشین مصر -- ضمن تاکید بر نجس بودن شراب، مدعی شد که خوردن آن، وضو را باطل نمی کند!

بر این اساس، این مفتی مصری در پاسخ به یک سوال شرعی، گفت: خمر (شراب) نجس است، اما وضو را باطل نمی کند و فقط شخص باید قبل از نماز، دهان خودش را از این نجاست آب بکشد!

سؤال مطرح شده این بود که "من به شرب خمر دچار شده ام و نمازهایم را هم می خوانم. آیا باید قبل از نماز غسل کنم؟!" و جمعه در پاسخ گفت: نیازی به غسل نیست و باید نماز خواندن را ادامه دهی چون سرانجام روزی مانع از شرب خمر خواهد شد.

وی افزود: بعد از شرابخواری و قبل از نماز، نیازی به غسل نیست، اما مضمضه (گرداندن آب در دهان) برای شرابخوار واجب است؛ و برای دیگران مستحب است(!)

انتهای پیام/