یک لیدر، مدیر اجرایی استقلال را کتک زد!
یک لیدر مدیر اجرایی استقلال را کتک زد
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تمرین امروز تیم فوتبال استقلال درحالی برگزار شد که در اواسط تمرین امروز اتفاق عجیبی رخ داد.

درحالی که دو مهمان سینمایی و فوتسالی در تمرین امروز حضور داشتند یکی از لیدرهای تیم استقلال مدیر اجرایی این تیم را مورد ضرب و شتم قرار داد. 

ماجرا از این قرار بود که ظاهرا یکی از مشوقین استقلال از اینکه بقیه اعضای این کمیته را در سفر به مشهد همراهی نکرده ناراحت بود و به همین علت به مدیر اجرایی استقلال اعتراض کرد.

این اتفاق درحالی رخ داد که نصرالله عبداللهی و بهتاش فریبا از نزدیک نظاره‌گر تمرین آبی‌پوشان بودند و این صحنه را به چشم دیدند.

خبرنگار ما برای پیگیری این خبر با محسن خدایی مدیراجرایی استقلال تماس گرفت و صحت و سقم این خبر را جویا شد که وی در پاسخ گفت: متاسفانه چنین اتفاقی رخ داده ولی نمی‌خواهم زیاد در مورد این موضوع صحبت کنم.

وی بعد از این اتفاق تلفن را قطع کرد و دیگر به تماس‌ها پاسخی نداد.

تیم فوتبال استقلال روز جمعه در ورزشگاه آزادی به مصاف سایپا می‌رود.
منبع: فارس
انتهای پیام/