اصفهان؛
پلمپ دو مرکز تزریقات و پانسمان بدون مجوز در كاشان
دکتر محمد حاجی جعفری در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، به فعالیت غیر قانونی این واحدها اشاره کرد و گفت: این واحدهای تزریقات و پانسمان توسط فرد فاقد صلاحیت در امر درمان فعال بود.
وی، با اشاره به بازدیدهای متعدد و نامه های مکتوب و اخطار به این دو مرکز افزود: مسئولین این مراکز در راستای استاندارد سازی مراکز خود تلاشی نکرده بودند.
دکتر حاجی جعفری، با اشاره به دایر بودن این واحدها افزود: واحدهای مزبور با دستور مرجع قضايي و هماهنگی  دفتر حقوقی و کارشناسان معاونت درمان این دانشگاه پلمپ و وسایل غیر مجاز توقیف و متصدی به مراجع قضایی معرفی شد.
معاون درمان دانشگاه تصریح کرد: این مراکز با حضور کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی کاشان و با حکم قضایی تعطیل گردید.
به گفته وی، ارائه کلیه خدمات درمانی شامل انجام جراحی، تزریقات، پانسمان، بخیه، ویزیت، سرم درمانی، حجامت، تست فشار و قند خون، سوراخ کردن گوش، ختنه، سوند ادراری، سوند معده، نمونه گیری آزمایشگاه، درمان زخم بستر و انواع سوختگی ها و در کلینیک و منزل نیاز به اخذ مجوز از مراجع ذی صلاح دارد و صورت خلاف مقررات با آنها برخورد قانونی خواهد شد.


انتهای پیام/م