پیمان جعفری درباره حضور فیلمش در جشنواره فیلم فجر گفت: اگر امکانش فراهم شود، در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر حضور پیدا خواهیم کرد.

پیمان جعفری تهیهکننده سینما در خصوص آخرین وضعیت اکران «پرسه در شهر لاجوردی» ساخته محمد علی نجفی به خبرنگار
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: پروانه مالکیت این فیلم را گرفتیم و هم اکنون کارهای مربوط به اکران آن را انجام میدهیم.
وی درباره حضور در جشنواره فیلم فجر عنوان کرد: اگر امکانش فراهم شود، در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر حضور پیدا خواهیم کرد.
این تهیهکننده در خصوص زمان اکران فیلم سینمایی «دوئت» گفت: این فیلم آماده پخش است و دنبال زمان مناسبی جهت اکران آن هستیم.
جعفری با اشاره به آخرین وضعیت فیلم سینمایی «سمفونی تولد» خاطرنشان کرد: این فیلم کماکان در مراحل فنی متوقف شده است و خبر خاصی از آن نبست.
انتهای پیام/