به مناسبت هفته غذا ، مراسم معرفی صبحانه سالم در دبستان علوم پزشکی بندرعباس برگزار شد.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس حسین داوودی رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این مراسم با اشاره به اهمیت خوردن صبحانه گفت:در صبحانه وجود سه گروه غذایی نان و غلات ، پروتئین و لبنیات توصیه می شود.
وی افزود: نان صبحانه باید سبوس دار باشد و از خوردن نان های سفید و فانتزی پرهیز شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:وجود پروتئین در صبحانه موجب تنظیم قند خون می شود و و مواد لازم را برای رشد تامین می کند .
وی افزود: در صبحانه خوردن چای شیرین توصیه نمی شود.
انتهای پیام/ف