کد خبر: ۵۸۱۹۵۰۲
تاریخ: ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۳
با 200 رای موافق؛
تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق ذخیره فرهنگیان تصویب شد
تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق ذخیره فرهنگیان به تصویب نمایندگان مجلس رسید.
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز (یکشنبه، 25 مهرماه) با آرای خود با تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق ذخیره فرهنگیان، شرکت ها و موسسات تابعه موافقت کردند.
نمایندگان با 200 رأی موافق، 6 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع با تحقیق و تفحص مذکور موافقت کردند.
میرحمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره طرح تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: این طرح با استناد به ماده 214 آئیننامه داخلی مجلس پیگیری میشود و تاکنون نمایندگان درخواست کننده موارد موردنظر خود را با ارسال درخواستی به وزیر مطرح کردند اما پاسخی دریافت نشد.
وی گفت: طی دو جلسه با حضور وزیر و مدیرعامل و رئیس هیات مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان متقاضیان دلایل خود را درباره تحقیق و تفحص مطرح کردند اما از پاسخهای مسئولان قانع نشده و اصرار داشتند تحقیق و تفحص بررسی شود.
وی با اشاره به موارد موردنظر متقاضیان در تحقیق و تفحص گفت: بررسی خواسته به حق فرهنگیان در سرمایهگذاری در این صندوق، تعیین و تکلیف حکم برنامه دوم، سوم و چهارم توسعه راجع به واریز سهم دولت به این صندوق، بررسی وضعیت حسابها و داراییهای صندوق و عملکرد مالی صندوق به ویژه در بانک سرمایه مدنظر نمایندگان بوده است.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین عدم ارائه گزارش شفاف در خصوص سهامداران، معرفی مدیران با استفاده از پارتی و لابی، دریافت حقوق و اضافهکار اعضای اصلی صندوق و مدیران، چگونگی پرداخت تسهیلات برای اعضا و بررسی اموال صندوق در سطح کشور از موارد دیگر موردتوجه نمایندگان در تحقیق و تفحص بوده است.
انتهای پیام/