مشهد؛
خراسان رضوی رتبه دوم سطح زیرکشت و تولید پسته در کشور
خراسان رضوی رتبه دوم سطح زیرکشت و تولید پسته در کشوربه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، هاشم نقیبی با بیان اینکه سطح زیر کشت پسته در این استان 73 هزار هکتار است که 65 درصد آن باغات بارور و مابقی غیربارور است، اظهار کرد: پیش بینی می شود امسال 50 هزار تن پسته در این استان تولید شود.

وی با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیر کشت پسته در این استان مربوط به شهرستان مه ولات می باشد، تصریح کرد: : به دلیل نیاز اندک پسته به آب، شرایط مساعد آب و هوایی و محدودیت های منابع آب، سطح زیر کشت این محصول در این استان طی سال های اخیر سالانه 10 درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: بیش از 35 هزار خانوار این استان از طریق تولید، فرآوری و صنایع وابسته به پسته امرار معاش می کنند.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: تولید محصول پسته در استان دو برابر میانگین کشوری و میانگین تولید این محصول در خراسان رضوی یک هزار و 300 کیلو گرم در هکتار است.

نقیبی گفت: بخشی از تولید پسته استان به کشورهای آسیایی از قبیل چین، مالزی و تایلند و کشورهای اروپایی صادر می شود.

انتهای پیام/ ف.غ