همدان؛
افزایش 15 درصدی تولیدات دامی عشایر استان همدان
افزایش 15 درصدی تولیدات دامی عشایر استان همدانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ حسین محمدی اظهار داشت:
عشایر استان همدان با 473 هزار رأس دام در مدت اقامت خود در این استان 7 هزار تن گوشت قرمز تولید کردند.

وی افزود: عشایر در این مدت علاوه بر تولید 7 هزار تن گوشت قرمز ، 3 هزار تن شیر و 500 تن پشم و کرک هم تولید کرده‌اند.

محمدی با اشاره به اینکه عشایر 3 هزار خانواری استان همدان در 4 ایل و 24 طایفه ساماندهی شده اند، یادآور شد: از این شمار 85 درصد کوچ‌رو و  بقیه نیمه کوچ‌ هستند.

وی با بیان اینکه کوچ عشایر همدان از 15 آبان آغاز و تا اواخر این ماه ادامه دارد گفت : عشایر همدان قشلاق خود را در استان‌های کرمانشاه ، ایلام ، لرستان و خوزستان سپری خواهند کرد.

انتهای پیام/ د