سمنان؛
پرور را بهتر بشناسیم + تصاویر
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، منطقه حفاظت شده پرور شباهت زیادی به پارک ملی گلستان دارد و دشت های پست، تپه ماهور، کوه ها و صخره های بلند و جنگل های پراکنده و متراکم همگی با هم در یکجا دیده می شود.

پرور را بهتر بشناسیم + تصاویر
گفتنی است ؛ مسیر دسترسی به پرور از سمنان در جهت شمال و در جاده مهدی شهر، با گذر از شهمیرزاد در جاده کیاسر به سمت فولادمحله حرکت کرده و در ۳۴ کیلومتری شهمیرزاد با رسیدن به گردنه گرمکش به سمت روستای پرور تغییر جهت می دهیم.

پرور را بهتر بشناسیم + تصاویر
شاید بتوان گفت پرور،  گلستان کوچک است و تمام آن ویژگی ها را در منطقه ای کوچکتر می توان یافت.
پرور دارای سه منطقه امن حفاظتی است: صیدوا که همان منطقه دشتی پرور است، رودبارک که پوششی جنگلی دارد و سرتنگه پرور که صخره هایی بلند و تنگه ای زیبا دارد.

پرور را بهتر بشناسیم + تصاویر
در منطقه حفاظت شده پرور، جمعا ۳۹ گونه پستاندار در قالب ۳۵ جنس مربوط به ۱۴ خانواده از ۵ راسته موجود میباشند که وجود ۶ راسته از ۷ راسته پستاندار خشکی زی و حدود یک چهارم گونه های پستاندار موجود کشور در این منطقه، جایگاه و ویژگی های اکولوژیکی و با ارزش آنرا می رساند.

پستانداران این منطقه شامل : مرال، شوکا، گراز، خرس قهوه‌ای، پلنگ، سیاه گوش، کاراکال، گربه پالاس، گربه وحشی، کل و بز، قوچ و میش، آهو، گرگ، روباه معمولی، شغال، کفتار، سمور، تشی، خرگوش.‌

پرور را بهتر بشناسیم + تصاویر
پرند‌گان این منطقه  نیز شامل : کبک د‌ری، بلد‌رچین، هوبره، کبک، تیهو، هد‌هد، شاه بوف، جغد، سینه سرخ و انواع پرند‌گان شکاری.
خزند‌گان و دوزیستان نیز شامل: افعی، کفچه مار، مار جعفری، انواع آگاما، بزمجه، لاکپشت و انواع وزغ‌ها.

یکی از مشکلات این منطقه عادت کردن حیات وحش به حضور اتومبیل بوده که عدم ترس حیوانات از اتومبیل ها باعث می شود براحتی در حاشیه جاده ها مشغول چرا شوند و در معرض خطر شکار قرار بگیرند.

پرور را بهتر بشناسیم + تصاویر
انتهای پیام / ه