انتشار تصاویر لاشه کشتی جنگی "سویفت" امارات
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل ازپایگاه خبری شبکه العالم، خبرگزاری امارات در صفحه خود در توییتر با نادیده گرفتن خسارت های وارده به نیروی دریایی متجاوز امارات اعلام کرد: «کشتی سویفت بیمه بود»!

نیروی موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن روز شنبه گذشته (اول اکتبر) اعلام کردند که یک کشتی جنگی متجاوزان را در نزدیکی سواحل شهر مخاء در غرب استان تعز منهدم کردند. ارتش و کمیته های مردمی یمن قبلاً 6 کشتی و چند قایق جنگی متجاوزان را منهدم کرده بودند.

امارات و دیگر کشورهای متجاوز به یمن مدعی شده بودند که کشتی سویفت جنگی نبود بلکه حامل کمک های بشردوستانه برای یمنی ها بود (!) و سازمان ملل متحد باید انهدام این کشتی را محکوم کند ولی سازمان ملل با رد ادعای متجاوزان اعلام کرد که سویفت کشتی جنگی بوده است.

انتشار تصاویر لاشه کشتی جنگی

انتشار تصاویر لاشه کشتی جنگی

انتشار تصاویر لاشه کشتی جنگی
انتهای پیام/