اردبیل؛
ورود 100 هزار گردشگر خارجی به استان اردبیل

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ فرنام حامد افزود: علاوه بر این در سه‌ ماهه تابستان امسال ۶۸ هزار و ۵۱۰ مورد بازدید از مراکز تاریخی، تفریحی و توریستی بیله سوار صورت گرفته است.

وی گفت: یک هزار و ۳۶۰ مورد بازدید از جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی، 6 هزار و ۷۵۰ مورد بازدید از جاذبه‌های طبیعی و 6 هزار و ۴۰۰ مورد بازدید نیز از جاذبه‌های دست‌ساز این شهرستان در مدت ذکر شده گزارش شده است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی شهرستان بیله سوار از اقامت 7 هزار و ۶۰۰ نفر در مراکز اقامتی خبر داد و گفت: این در حالی است که ظرفیت ۱۴ مرکز اقامتی این شهرستان ۳۴۲ نفر است.

حامد گفت: به منظور بهبود خدمات‌رسانی به گردشگران در این مدت ۲۲۶ مورد بازدید نظارتی از مراکز اقامتی و ۱۳ مورد تذکر به واحدهای اقامتی شهرستان بیله سوار به ثبت رسیده است.

وی به توزیع 5 هزار بروشور و نقشه در بین مسافران و گردشگران در ایام تعطیلات نوروزی و تابستان سال جاری اشاره و تأکید کرد: در سه‌ماهه تابستان امسال در مجموع ۲۷۳ هزار و ۷۰۵ گردشگر در پایانه مرزی این شهرستان تردد داشته‌اند.

انتهای پیام/ح