مشهد؛
کشف بیش از 4 کیلوگرم موادافیونی در مرز دوغارون
کشف بیش از 4 کیلوگرم موادافیونی در مرز دوغارونبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سرهنگ مجید پویان افزود: این محموله قاچاق در داخل یک تریلی ترانزیت به طور ماهرانه ای جاسازی شده بود که در پاسگاه و پست کنترلی مرزی 17شهریور توسط نیروهای مرزبانی هنگ مرزی این شهرستان کشف و ضبط شد و در این ارتباط یک متهم افغانستانی دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد.

فرمانده هنگ مرزی تایباد گفت: در 6 ماه نخست امسال افزون بر 850 کیلوگرم انواع مواد مخدر از اشرار و سوداگران مرگ در حوزه استحفاظی این شهرستان کشف و ضبط شده است.

سرهنگ پویان تاکید کرد: با تلاش شبانه روزی مرزداران؛ مرزهای این شهرستان از امن ترین مرزهای کشور است و پارسال افزون بر دو تن و 430 کیلوگرم انواع مواد مخدر در مرز تایباد کشف و ضبط شده است.

مرکز شهرستان 114هزار نفری تایباد در فاصله 225 کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

انتهای پیام//ف.ض