زاهدان؛
3 باند مخوف در چابهار متلاشی شد
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از زاهدان،محمد نوربخش فرمانده انتظامی چابهار با اشاره به عملیات موفق آمیز در دستگیری باند خطرناک افزود: طی چند روز اخیر با تلاش شبانه‌روزی و اقدامات پیچیده اطلاعاتی ماموران انتظامی شهرستان موفق شدند، 3 باند خطرناک که اقدام به انجام قتل، سرقت‌های مسلحانه، سرقت به عنف، آدم‌ربایی، اخاذی و دیگر جرایم کرده‌اند را شناسایی کنند که در این زمینه 6 مرد و یک زن دستگیر شده‌اند.

وی ادامه داد: از یکی از اعضای این باندهای خطرناک طی گزارش‌های رسیده و بررسی‌های اطلاعاتی یک کیلو و 400 گرم ماده مخدر صنعتی از نوع کریستال به همراه یک قبضه سلاح جنگی و مقادیری فشگ جنگی در یکی از روستاهای مجاور کشف و ضبط شده است.

وی گفت: متهم دستگیر شده تاکنون به جرایم مختلفی همچون سرقت‌های مسلحانه اعتراف کرده است.

نوربخش بیان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد پس از دستگیری و متلاشی شدن این چند باند خطرناک، میزان جرایم با کاهش چشمگیری در چابهار همراه بوده است.

فرمانده انتظامی چابهار تاکید کرد: نیروی انتظامی همچنان با قاطعیت با مخلان امنیت برخورد و فضا را برای مجرمان ناامن خواهد کرد.

انتهای پیام/پ