براساس اسناد تازه افشا شده در آمریکا؛
کارتر صدام را به اشغال جزایر ایرانی تحریک کرده بود
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از بی بی سی، اسناد تازه افشا شده آمریکا از نقشه شوم «جیمی کارتر» برای تحریک «صدام حسین» دیکتاتور سابق عراق به منظور اشغال جزایر ایرانی خبر می دهند.

اسناد محرمانه آمریکا که از طبقه ‌بندی خارج شده، حکایت از آن دارد که حدود دو ماه بعد از به گروگان گرفتن دیپلمات‌های آمریکایی در تهران، جیمی کارتر، رئیس‌جمهور وقت آمریکا دستور تحریک پنهانی صدام حسین به اشغال جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک ایران در خلیج فارس را صادر کرده بود.

در این اسناد آمده است که کارتر پس از شروع جنگ ایران و عراق و پس از اینکه دولت آمریکا درمی‌یابد صدام احتمالا برای حمله به جزایر سه‌ گانه به عمان نیروی لجستیک اعزام کرده، به سلطان قابوس پیام می‌فرستد که به فکر مردم خودش باشد و در صورت حمله تلافی‌جویانه ایران، روی آمریکا حساب نکند.



انتهای پیام/