کد خبر: ۵۷۹۲۰۲۲
تاریخ: ۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۶
کرمانشاه؛
روز جهانی غذا فرصتی برای ارتقاء فرهنگ سلامت جامعه
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در روز جهانی غذا تمامی کارخانجات تولید مواد خوراکی، ارگانهای ذی ربط و مسئولین فنی باید به درستی نقش آفرینی کنند.

وی با تاکید بر لزوم آموزش به اقشار محروم جامعه افزود:گروه های محروم با سطح اقتصادی ضعیف دسترسی کمتری به آموزش های مختلف دارند به همین منظور ما باید برنامه جامع آموزشی در زمینه های مختلف و الگوسازی چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای را برای آنها تدارک ببینیم.
انتهای پیام/ز