کرمانشاه؛
روز جهانی غذا فرصتی برای ارتقاء فرهنگ سلامت جامعه

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ امید عبدی  گفت: هدف همه ما ایمنی غذا و ارتقاء فرهنگ مردم است، باید اطلاع رسانی درست انجام شود و آموزش های لازم  و مناسب براساس شعار سال آماده شود.


وی با تاکید بر لزوم آموزش به اقشار محروم جامعه افزود:گروه های محروم با سطح اقتصادی ضعیف  دسترسی کمتری به آموزش های مختلف دارند به همین منظور ما باید برنامه جامع  آموزشی در زمینه های مختلف و الگوسازی چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای را برای آنها تدارک ببینیم.

انتهای پیام/ز