اردبیل؛
اختصاص ۲۲۰ میلیارد ریال اعتبار به عشایر استان اردبیل

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ قادر هنرمند در جلسه بررسی وضعیت آب آشامیدنی عشایر در اردبیل افزود: با هماهنگی‌های انجام شده برای تامین آب شرب عشایر اقدامات اساسی انجام شده است که امیدواریم با تکمیل این پروژه‌ها تمامی این قشر زحمتکش از آب بهره‌مند شوند.

وی افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در مناطق مختلف استان اردبیل برای تامین آب شرب سالم برای عشایر 8 تانکر سیار آب‌رسانی تعبیه شده است که از این طریق مردم مناطق محروم و عشایر می‌توانند از آب آشامیدنی سالم و قابل شرب برخوردار شوند.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل گفت: نظارت همه‌جانبه‌ای بر روند آبرسانی به عشایر استان انجام می‌شود تا عشایر هیچ مشکلی از این بابت نداشته باشند.

هنرمند افزود: هم‌‌اکنون سه تانکر آبرسان سیار در مشگین‌شهر، دو تانکر در پارس‌آباد و سه تانکر نیز در بیله سوار عملیات آبرسانی به عشایر را انجام می‌دهند.

وی همچنین در خصوص زمان کوچ پاییزه عشایر به قشلاق ها گفت: کوچ پاییزه عشایر شاهسون اوایل مهر ماه آغاز می شود که تلاش خواهیم کرد در زمان کوچ و در طول مسیر خدمات لازم را به این قشر زحمتکش ارائه دهیم .

وی افزود: عشایر استان اردبیل با دو ایل شاهسون و فولادلو متشکل از 15 هزار خانوار با جمعیتی نزدیک به 80 هزار نفر و با یک و نیم میلیون واحد دامی نزدیک به 40 درصد پروتئین و لبنیات استان اردبیل را تامین می کنند.

انتهای پیام/ح