اجرای طرح عفاف و حجاب در دانشگاه علم وصنعت
محمدعلی برخورداری رئیس دانشگاه علم وصنعت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به تدوین طرح عفاف و حجاب با محور برخورد ارشادی اظهار داشت: این برنامه قبلاً در شورای عالی فرهنگی دانشگاه نگارش و به تصویب رسیده و قرار است طرح عفاف وحجاب به صورت برخورد ارشادی با دانشجویان این دانشگاه به صورت یک طرح مطالعاتی نگارش شود.

وی یادآور شد: اگر دانشجوی دانشگاه علم و صنعت در زمینه عفاف و حجاب قصور کند، استادان مشاوره تذکرات لازم را به او می‌دهند.

برخورداری عنوان کرد: در صورت تکرار خطاهای دانشجویان در مقوله عفاف و حجاب و بی‌توجهی آنها به این موضوع پرونده‌شان به کمیته انضباطی ارجاع داده می‌شود.

وی گفت: دیدگاه این دانشگاه برخوردهای ارشادی با دانشجویان بوده و با عملیاتی شدن این طرح مشکلات آنها برطرف می‌شود.

انتهای پیام/