یاسوج؛
معرفی مدیران بانکهای کم کار
به  گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ سید موسی خادمی در نشست شورای بانک های کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: علاوه بر این از ورود اینگونه مدیران به نشست های شورای بانک های استان نیز جلوگیری می شود.

وی گفت: دریافت تسهیلات اشتغالزایی متقاضیان در کهگیلویه و بویراحمد با دقت بررسی می شود تا طرح های اجرا شده توسط آنان در آینده دچار رکود و تعطیلی نشود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: طرح های اشتغالزایی این استان در هر 2 بخش صنعت و کشاورزی که متقاضیان آنها حداکثر تا یک ماه برای دریافت تسهیلات به بانک مراجعه نکرده و یا مدارکشان ناقص است حذف شده و طرح دیگری جایگزین شود.

خادمی بیان کرد: بانک های توسعه تعاون، صنعت و معدن و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد باید در زمینه پرداخت تسهیلات اشتغالزایی فعالتر شوند زیرا وظایف آنان نسبت به دیگر بانک های استان سنگین تر و مهمتر است.

وی ابراز داشت: دلایل پرداخت محدود تسهیلات اشتغالزایی توسط بانک های عامل کهگیلویه و بویراحمد بررسی و مشخص و تجارب دیگر استان های کشور نیز در زمینه موفقیت در پرداخت تسهیلات اشتغالزا مورد استفاده قرار گیرد.

وی گفت: دولت یازدهم توجه جدی به ایجاد اشتغال، رونق تولید و بهبود فضای کسب و کار در مناطق کمتر توسعه یافته کشور از جمله کهگیلویه و بویراحمد دارد و باید از این فرصت ارزنده استفاده مطلوب کرد.

استاندار کهگیلویه وبویر احمد تصریح کرد: بانک های عامل در زمینه پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و کمک به رونق تولید و بهبود فضای کسب و کار این استان با یکدیگر رقابت کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: 330 طرح اشتغالزایی در 2 بخش صنعت و کشاورزی از ابتدای تیر سالجاری تاکنون برای دریافت تسهیلات به 9 بانک عامل استان معرفی شده اند.

داریوش دیودیده اظهار داشت: 105 مورد از این تعداد طرح در بانک های عامل کهگیلویه و بویراحمد مورد بررسی قرار گرفتند.

وی افزود: 20 مورد از مجموع این 105 طرح از طریق فرآیند نام نویسی در سامانه بهین یاب و 16 مورد نیز به طور مستقیم سرمایه در گردش دریافت کردند.

وی بیان کرد: باقیمانده این طرح های اشتغالزایی کهگیلویه و بویراحمد تا پایان شهریور و یا اواسط مهر سالجاری تعیین تکلیف شده و سرمایه در گردش مورد نیاز برای رونق آنها پرداخت می شود.

وی عنوان کرد: شرایط مهم پرداخت سرمایه در گردش مورد نیاز برای رونق طرح های اشتغالزایی کهگیلویه و بویراحمد در هر 2 بخش صنعت و کشاورزی شامل برخورداری از پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد، داشتن پروانه بهره برداری و اشتغالزایی کمتر از 100 نفر است.


انتهای پیام/ش