مشهد؛
خراسان رضوی قطب صنعت غذا در کشور
خراسان رضوی قطب صنعت غذا در کشوربه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا رشیدیان در بازدید از دستاوردهای پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در مشهد افزود: به همین سبب باید ارتباط پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با صنایع در خراسان رضوی تقویت شود.

وی اظهارداشت: واحدهای صنعتی دانش بنیان به لحاظ شرایط تولید، بنیه اقتصادی و سهم بازار در موقعیت قابل قبول تری نسبت به امثال خود قرار داشته و در سرمایه گذاری طرحهای پژوهشی نیز قابلیت خطرپذیری بیشتری دارند.

استاندار خراسان رضوی گفت: به همین دلایل تمرکز بر دانش بنیان کردن واحدهای صنعتی اهداف کلان علم و فناوری کشور را سریعتر محقق می کند.

معاون پژوهشی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی نیز گفت: 280 واحد صنعتی غذایی در خراسان رضوی فعالیت دارند که 93 واحد از آنها دارای بخش تحقیق و توسعه(R&D) هستند.

دکتر سیدمهدی زیارت نیا افزود: تجربه نشان داده تقویت واحدهای تحقیق و توسعه در صنایع می تواند نسبت به ایجاد موسسات دانش بنیان نوپا، در ارتقاء فناوری صنعت غذا نقش موثرتری داشته باشد.

پژوهشکده علوم و صنایع غذایی دست اندرکار پژوهشهای کاربردی و فناورانه، کمک به تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی، تربیت پژوهشگر و ارائه مشاوره های تخصصی به مراکز تولیدی، صنعتی، علمی، پژوهشی و سایر سازمانهای مرتبط است.

پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مستقردرمشهد به عنوان یکی از مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور به ویژه در منطقه شمال شرق ایران از سال 1385 با توجه به سوابق گذشته و مزیتهای منطقه ای به عنوان 'پژوهشکده مستقل ملی' و دارای مصوبه قطعی از شورای گسترش آموزش عالی فعالیت دارد.

انتهای پیام//ف.ض