تبریز؛
خرید 562 هزار تن گندم در آذربایجان شرقی
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ مهری گفت: تمام تشکل‌های صنفی که در سازمان‌های مختلف دولتی به‌صورت اتحادیه، سازمان یافته و کار عرضه و توزیع کالاهای اساسی را بر عهده دارند، برای تعادل قیمت شکر در بازار به بازار بورس معرفی شده‌اند.
 
وی افزود: اعلام به موقع نرخ خرید تضمینی گندم و محصولات کشاورزی، استفاده از بذور اصلاح شده و بوجاری شده، کشاورزی حفاظتی و حفظ رطوبت خاک خصوصاً در مزارع دیم، تنظیمات فنی ماشین‌های برداشت و کاشت غلات، همت و تلاش کشاورزان و انتقال دانش کشاورزی به بهره‌برداران و لطف خداوند متعال در نزولات جوی برف و باران، همه و همه سبب شده‌اند تا بتوانیم در استان آذربایجان شرقی از رقم 165 هزار تن خرید محصول گندم در سال 92، به رقم 561 هزار و 950 تن در سال 95 برسیم که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 63 درصدی داشته است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان‌شرقی، گفت: وضعیت عرضه، توزیع و قیمت فروش شکر در استان آذربایجان شرقی، وضعیت آرامی دارد.

انتهای پیام/ش