آمریکا مواضع داعش را در مرز ترکیه-سوریه هدف قرار داد
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان،   به نقل از خبرگزاری فرانسه، نیروهای آمریکایی با استفاده از سامانه موشکی هیمارس مستقر در خاک ترکیه، مواضع تروریست‌های داعش را  نزدیک مرز این کشور با سوریه هدف قرار دادند.

سخنگوی فرماندهی مرکزی آمریکا در گفتگو با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد:  ارتش این کشور روز جمعه با سامانه موشکی هیمارس، که به تازگی در ترکیه مستقر شده، یک مقر نظامی و ساختمان‌های وابسته به داعش را در سوریه هدف قرار داده است. 

 از سوی دیگر، برت مک‌گورک، نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در ائتلاف بین المللی، گفته: ارتش آمریکا با سامانه‌ای که اخیرا در ترکیه مستقر کرده است، مواضع داعش را نزدیک مرز سوریه و ترکیه مورد حمله قرار داده است.

سخنگوی فرماندهی مرکزی آمریکا گفت: این سامانه موشکی، که با دقت بسیار بالا و در مسافت بسیار طولانی اهداف خود را هدف قرار می‌دهد، برای حمایت از عملیات ائتلاف ضد داعش در ترکیه مستقر شده است.

وی گفت: هیمارس در نوع خود در زمینه کاستن از آسیب‌های احتمالی جانبی منحصربه‌فرد است؛ چراکه در یک زاویه عالی به هدف خود اصابت می‌کند. دامنه انفجار این موشک به نسبت نتیجه آن کم است و می‌توان ازاین موشک در هر شرایط آب و هوایی استفاده کرد.


انتهای پیام/