ارومیه؛
ضرورت تامین فضای آموزشی مسکن مهر ارومیه
به گزارش  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، فریدون سیدمصطفوی در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان اظهار کرد: مساکن مهر ارومیه بدون مدرسه و کلاس درس هستند.

وی بیان داشت: در کلاس های مدارس ارومیه جایی برای نشستن معلم وجود ندارد و بیش از 40 دانش آموز در یک کلاس درس می خوانند.

مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی افزود: در حال حاضر 6 هزار بخاری نفتی در مدارس استان وجود دارد و نیازمند بازسازی سیستم گرمایشی مدارس هستیم.

سید مصطفوی در ادامه گفت: سهم بودجه اعتباری تجهیز مدارس استان در مقایسه با سایر مناطق کشور بسیار محدود است و نیاز به حمایت بیشتر مسولین داریم.

وی افزود: آموزش و پرورش استان نیازمند پنج هزار کلاس درس با اعتبار 12 هزار و 500 میلیارد ریال است.

علی آخوندیان مدیر عامل مجمع خیرین مدرسه ساز آذربایجان غربی نیز در این مراسم گفت: در طی19 سال گذشته در استان آذربایجان غربی یک هزار و هشت باب کلاس در قالب پنج هزار و 200 مدرسه ساخته شده است و ۸۴ پروژه در دست اجرا می باشد که دلگرمی خیرین برای ادامه فعالیت ضروری است.

انتهای پیام/س