شیراز؛
برگزاری جشنواره حرکات نمایشی در لارستان
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمدحسن طیبی‌زاده رئیس اداره ورزش و جوانان لارستان گفت: در این برنامه ورزشکاران در 15 رشته ورزشی از قبیل موتور سواری، آفرود، اتومبیل‌ های کلاسیک، سوارکاری، پارکور، تکواندو، کاراته، کنگ فو، رزمی و ژیمناستیک حضور دارند.
طیبی زاده با اشاره به اینکه در این برنامه بیش از هزار ورزشکار حضور داشته باشند، تصریح کرد: در حاشیه این جشنواره برنامه ‌های فرهنگی مثل سنت کلاه کنی شهر لطیفی، اجرای موسیقی سنتی و محلی انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه در پایان این جشنواره بزرگ از 90 قهرمان لارستانی که در مسابقات ملی و کشوری حائز مقام شده‌اند، تجلیل می‌شود، خاطرنشان کرد: این جشنواره از طرف اداره ورزش و جوانان لارستان با همکاری شهرداری لار با هدف ایجاد نشاط و شادابی برای اقشار مختلف شهروندان لارستانی برگزار می‌شود.
رئیس اداره ورزش و جوانان لارستان تصریح کرد: در طول هفته دولت 20 برنامه و مسابقه ورزشی در نقاط مختلف لارستان برگزار می‌شود.
انتهای پیام/ر