همدان؛
تأمین اعتبار 89 پروژه آبرسانی در استان همدان
تأمین اعتبار 89  پروژه آبرسانی در استان همدانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ سید مصطفی هاشمی افزود: اعتبار تخصیصی پارسال به مجتمع آبرسانی از محل سفر رئیس جمهور به  استان 40 میلیارد تومان بوده است که این پروژه ها در سطح استان فعال هستند.

وی ادامه داد: سه مجتمع آبرسانی روستای کارخانه، لامیان و اشترمل از این اعتبارات بهره‌مند شده‌اند، که  نزدیک 4 میلیارد و 800 میلیون تومان از ردیف اعتبارات ملی و صندوق توسعه ملی  برای پروژه‌های آبرسانی تویسرکان اختصاص داده شده است.

مدیرعامل آب‌ و فاضلاب روستایی همدان از تأمین اعتبار تعداد 89 پروژه آبرسانی تک روستایی از ردیف اعتبارات ملی در سطح استان خبر داد اظهار داشت: پروژه آبرسانی تک‌روستایی در شهرستان تویسرکان نیز در 13روستا با 11 هزار و 400 نفر جمعیت فعال است.

هاشمی تصریح کرد: مبلغ 580 میلیون تومان از محل اعتبارات ملی برای پروژه‌های آبرسانی تک روستایی اعتبار گذاشتیم که این طرح‌ها با عنایت خداوند سال‌های آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام/ ج