مدیر ایرانی مایکروسافت در وزارت ارتباطات مدیر شد
این مدیر شرکت مایکروسافت در وزارت ارتباطات مدیر شدبه گزارش خبرنگار دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیر حسین دوایی معاون فناوری و امور بین‌الملل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، طی حکمی روح الله رحمانی را به سمت مدیرکل دفتر امور نوآوری و حمایت از سرمایه گذاری منصوب کرد.

روح الله رحمانی، متولد و بزرگ شده کشور آمریکا دارای مدرک دکترای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین از دانشگاه واشنگتن سنت لوییس است. برخی رسانه ها اعلام کرده‌اند که وی سابقه مدیریت در شرکت‌های مایکروسافت و آمازون را دارد و هم اکنون استادیار دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران است.

تحقق برنامه‌ریزی و کمک به ساماندهی امور، ایجاد و توسعه کریدور فناوری اطلاعات و ارتباطات و توسعه نظام نوآوری بخشی ارتباطات و فناوری اطلاعات از طریق تعامل و همکاری با دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از جمله اهداف این انتصاب است.

متن این حکم به این شرح است.

"جناب آقای روح الله رحمانی

با عنایت به تعهد، تخصص و سوابق ارزشمندتان در امور علمی، به موجب این حکم جناب عالی را به عنوان "مدیر کل دفتر امور نوآوری و حمایت از سرمایه‌‌گذاری" منصوب می‌نمایم.

تحقق موارد زیر مورد انتظار است:

- برنامه‌ریزی و کمک به ساماندهی امور ایجاد و توسعه کریدور فناوری اطلاعات و ارتباطات

- توسعه نظام نوآوری بخشی ارتباطات و فناوری اطلاعات از طریق تعامل و همکاری با دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی

- تعامل و توسعه همکاری‌های دانش محور با دانشگاه‌ها، پژوهشگاه و موسسات آموزش عالی در جهت شناسایی، به کارگیری و ارتقای ظرفیت‌های علمی پژوهشی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات

- همکاری در شناسایی و تعیین اولویت‌های فناوری‌های راهبردی بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات

- کمک به برنامه‌ریزی طرح‌ها و پروژه‌های راهبردی بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات

- کمک به تدوین و پایش برنامه‌های حمایتی برای ارتقای بازار و سطح فناوری شرکت‌های دانش بنیان بخش

- کمک به ساماندهی و بهینه‌سازی امور پژوهش و توسعه در بخش صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات در تعامل و همکاری با پژوهشگاه‌های وابسته

امید است با اتکال به قادر متعال و رعایت اخلاق و تقوای الهی با جدیت و تلاش وافر خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم سرافراز ایران را سرلوحه کار خود قرار داده و در جهت تحقق اهداف دولت تدبیر و امید موفق و موید باشید.

امیر حسین دوایی مرکزی"

انتهای پیام/