شیراز؛
کفر با تمام قوا به جنگ اسلام آمده است
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ آیت الله سیداحمد خاتمی در جمع کارکنان دادگستری و قضات استان فارس گفت: در جنگ احزاب دشمنان اسلام می خواستند به یکباره اسلام و مسلمانان را نابود کنند و امروز کفر با تمام قوا به جنگ اسلام آمده است.

عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری افزود: مشکل دنیای استکبار با جمهوری اسلامی مساله هسته ای و یا حقوق بشر نیست بلکه آنها تحمل حکومت دینی را ندارد و می خواهند نظام اسلامی نباشد.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: منابع نفتی کشورهای منطقه تا بیست سال آینده جواب گو نخواهد بود و تنها کشوری که تا صد سال آینده نفت خواهد داشت ایران است.

آیت الله خاتمی گفت: در زمان طاغوت این ذخایر در اختیار امریکا و انگلیس بود و هم اکنون نیز دنبال این هستند که به این منابع دست یابند.

آیت الله خاتمی افزود: دشمنان از کوچک ترین روزنه ای برای ضربه زدن به نظام غفلت نخواهند کرد و فتنه سال 88 از همین روزنه ها بود و آنچه در توان داشتند به میدان آوردند.
انتهای پیام/ر