اهواز؛
لزوم توسعه وهوشمندسازی مدارس
لزوم توسعه وهوشمندسازی مدارسبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهوازرضا نجاتی در همایش یک روزه معاونین و مدیران مدارس شهرستان شوش، از آموزش و پرورش به عنوان محور توسعه و پیشرفت در هر جامعه‌ای یاد کرد و گفت: امروزه موضوع توسعه‌یافتگی هر کشوری بر اساس میزان سطح سواد افراد آن سنجیده می‌شود.

وی بیان داشت: سرمایه‌گذاری و توجه دقیق به امر آموزش و پرورش و همچنین نیروی انسانی موجب فراهم شدن موفقیت‌های چشم‌گیری برای جامعه خواهد شد و همچنین کوتاهی و بی‌توجهی در این امر مشکلات زیادی را به‌وجود خواهد آورد.

نجاتی با اشاره به سیاست دولت در خصوص هیات امنایی کردن مدارس تاکید کرد: می‌طلبد تا این موضوع با همکاری والدین دانش‌آموزان و همچنین استفاده از ظرفیت خیرین به عنوان یکی از موضوعات مهم و اساسی آموزش و پرورش پیگیری شود.

فرماندار شهرستان شوش افزود: با وجود بیش از 30 مدرسه فرسوده و تخریبی در شهرستان حضور خیرین مدرسه‌ساز در امر بازسازی و تجهیز مدارس ضروری و نیاز است تا ضمن هدایت خیرین در کمک به مدرسه‌سازی همکاری بیشتری در این خصوص صورت گیرد.

وی گفت: امروزه موضوع هوشمندسازی و تجهیز مدارس به سیستم‌های نوین یکی از اولویت‌ها است که باید در کنار این موضوع از افراد مجرب و متخصص استفاده کرد.

رییس شورای آموزش و پرورش شهرستان شوش با اشاره به این‌که کمبود میز و نیمکت و تجهیزات آموزشی در مدارس به هیچ عنوان قابل قبول نیست اظهارکرد: بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده با نوسازی مدارس استان خوزستان مقرر شده است تا تمامی تجهیزات مورد نیاز مدارس تامین شود.

نجاتی از رییس آموزش و پرورش شهرستان خواست تا ضمن بررسی کمبودها موضوعات مربوطه را از طریق اداره کل نوسازی مدارس پیگیری کند.

همچنین مجتبی دیناروند مدیر آموزش و پرورش شوش در این نشست گزارشی از عملکرد این اداره ارائه کرد.

انتهای پیام/م