قزوین ؛
نظارت بهداشتی بر کشتار بیش از سه میلیون قطعه طیور
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین ؛ مرتضی یعقوبی اظهار کرد: همه مراحل بارگیری، کشتار و توزیع گوشت مرغ تحت نظارت دامپزشکی صورت می گیرد.

وی افزود: پس از تائید سلامت گوشت طیور و آلایش خوراکی، از سوی  مسئولین فنی کشتارگاه مجوزهای بهداشتی و قرنطینه ای طبق مقرارت صادر می شود.

کارشناسان این اداره، علاوه بر نظارت دقیق بر مراحل کشتار، برنامه نظارت دوره ای مستمر بر بهداشت عمومی کشتارگاه ها و مراکز عرضه و توزیع این محصول دارند تا مصرف کنندگان بتوانند از محصولات سالم وبا کیفیت بالاتری استفاده کنند.

انتهای پیام/