واکنش تند عبدالله‌عبدالله به عملکرد غنی
واکنش تند عبدالله‌عبدالله به اشرف‌غنیبه گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، «عبدالله عبدالله» رئیس‌اجرایی حکومت وحدت ملی افغانستان اعلام کرد: مردم افغانستان از وضعیت موجود در این کشور ناراضی هستند.

وی گفت: قصد دارد شنبه هفته آینده با محمد اشرف‌غنی رئیس‌جمهور افغانستان در مورد نارضایتی مردم صحبت کند و امیدوار است در گفت‌وگوهایش با رئیس‌جمهور افغانستان "عقل سلیم حاکم باشد".

عبدالله افزود: توافقنامه تشکیل حکومت وحدت ملی افغانستان اگر به مفهوم رد دستورات رئیس‌جمهور این کشور نیست، اما به معنای رفتارهای خودسرانه هم نیست.

رئیس‌اجرایی افغانستان خاطرنشان کرد: از سه ماه گذشته تاکنون فرصتی محمد اشرف‌غنی فرصتی را برای ملاقات رودرور جهت بیان مشکلات فراهم نکرده است.

وی با انتقاد خطاب به اشرف‌غنی اذعان داشت: وقت رئیس‌جمهور افغانستان در چه اموری سری می‌شود، اگر وی حوصله و فرصتی برای بحث در مورد مشکلات ندارد پس لیاقت ریاست‌جمهوری را هم ندارد.

عبدالله عبدالله در ادامه تصریح کرد: در تعاملات با ارگ ریاست‌جمهوری افغانستان جا خالی نخواهد کرد.

این اظهارات د رحالی از سوی عبدالله عبدالله رئیس‌اجرایی حکومت وحدت ملی مطرح می‌شود که در گذشته نیز وی انتقاداتی را در مورد رئیس‌جمهور افغانستان بیان کرده بود.

تسنیم نوشت: از مواردی که عبدالله و اشرف‌غنی در مورد آن با مشکلاتی مواجه شده‌اند و دو طرف مواضع مشخصی را از خود بروز داده‌اند روند مذاکرات صلح دولت افغانستان، شناسنامه‌های الکترونیک و چگونگی ایجاد اصلاحات در نظام انتخاباتی این کشور است.

انتهای پیام/