المپیک ریو 2016؛
ما از شناگر چینی عذر خواهی نمی کنیم!
ما از شناگر چینی عذر خواهی نمی کنیم!به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، استرالیایی ها قاطعانه اعلام کرده اند که بابت اظهار نظر جنجالی مک هورتون شناگر خود علیه سان یانگ شناگر چشم بادامی ها هرگز معذرت خواهی نمی کنند.

پیشتر شناگر استرالیایی در اظهار نظری عنوان کرده بود که سان یانگ چینی، اهل دوپینگ و فریب کاری است و همین موضوع باعث ناراحتی چینی ها شده بود.

کیتی چیلر سرپرست کاروان المپیک کشور استرالیا عنوان کرد که معذرت خواهی در کار نخواهد بود و هر کسی حق دارد که نظر شخصی و حتی ناراحتی خود را نسبت به مسائل گوناگون اعلام کند.

گفتنی است مدیر تیم ملی شنای چین از استرالیایی ها درخواست کرده بود که اقدام به معذرت خواهی کنند و از طرفی کمیته بین المللی المپیک نیز اعلام کرد که هنوز هیچ درخواست رسمی با این موضوع دریافت نکرده است و قصد بررسی بیشتر این موضوع را نیز ندارد.





انتهای پیام/