بیرجند؛
پیش بینی برداشت بیش از 400 تن انجیر در استان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت : سطح زیر کشت انجیر در سال جاری 321 هکتار می باشد که 125 هکتار آن به صورت آبی و 196 هکتار به صورت دیم کشت شده است.

ولی پور مطلق افزود : میزان تولید انجیر در سال گذشته 7/446 تن بوده است.

وی گفت : شهرستان خوسف مقام اول تولید انجیر را در استان دارد.

وی افزود : انجیر میوه خوش طعم،مقوی،انرژی­زا وفربه کننده است که به صورت تازه وخشک مصرف میشود. انجیر دارای مقدار مناسبی آهن،کلسیم،فسفر،سدیم،پتاسیم،منیزیم،کلر،گوگرد،مس،روی و ویتامین­های A،B وC است که دانش پزشکی امروزه این میوه باارزش را برای همه ضروری دانسته است.

انتهای پیام/غ