المپیک ریو 2016؛
نیما هم مثل نوشاد حذف شد / پرونده تنیس روی میز ایران در المپیک بسته شد
نیما هم مثل نوشاد حذف شدبه گزارش خبرنگار ورزشی گروه دنیای ورزش باشگاه خبرنگاران جوان ،نیما عالمیان تنها نماینده باقی مانده کشورمان در دومین دیدارش و در مقابل اویدیو از رومانی با نتیجه 4 بر 1 شکست خورد تا پرونده ورزشکاران تنیس روی میز کشورمان در مسابقات المپیک ریو بسته شود .

نیما عالمیان که در نخستین دیدارش حریفی از آمریکا را حذف کرده بود بلافاصله پس از حذف برادرش به میدان رفت ومانند 2 نماینده دیگر کشورمان حذف شد .

ملی پش تنیس روی میز کشورمان به ترتیب با نتایج 11- 7 ، 11- 6 ، 11 – 9 در ست های اول ، دوم و سوم مغلوب شد . اما نیما با یک پیروزی در ست چهارمکه با نتیجه 11- 9 حاصل شد امیدوار شد . این امیدواری زمان زیادی همراه وی نبود و در پایان بار دیگر مغلوب حریفش شد .
ست چهارم با نتیجه 11- 4 به نفع اویدیو به پایان رسید تا در چهارمین روز مسابقات المپیک ، پرونده ورزشکاران تنیس روی میز کشورمان با نتایج ضعیف تر از المپیک قبلی به پایان برسد .


انتهای پیام/